Bäddsoffa bäst i test 2018

På denna sida listar vi de bästa bäddsofforna för år 2018. Vi har provsuttit, provlegat, provbäddat och ja – vi har till och med prov-sovit några av bäddsofforna. Under 2018 har vi hittills hunnit testa 14 olika modeller av bäddsoffor. 6 stycken har vi hunnit skriva om här. Dessa 6 var våra absoluta favoriter än så länge under året.

När vi utförde våra test så utgick vi från ett antal grundläggande kriterier som utgör en riktigt bra bäddsoffa. Dessa är i någolunda uttänkt prioritetsordning:

  • Soffan ska vara mycket bekväm att både sitta och sova i
  • Bäddsoffan ska vara smidig att bädda
  • Konstruktionen ska vara av hög kvalitet
  • Vackert och slitstarkt tyg/läder
  • Vacker och tilltalande design

Plakat för bästa bäddsoffa 2018: MOOD Bäddsoffa.2018Så vilken bäddsoffa var bäst? Jo, MOOD från Furniturebox tar hem priset i år. Tack vare sitt låga pris och höga kvalitet får den högsta betyg hos oss. I övrigt finns det nästan inget att klaga på – soffan är stor, stadig, skön och vacker. Den kommer med lyxigt stor divan och sängplatsen är både bred och bekväm. En modern bäddsoffa som hittar en fantastisk prisbild.

Du köper Bäst Bäddsoffa 2018: MOOD Bäddsoffa hos Furniturebox »

2017 vann bäddsoffan Howard bäddsoffa. Denna soffa kände vi faktiskt inte till, innan en läsare tipsade om den i februari 2017. Vi sökte till slut upp den hos The Sofa Store. Direkt kändes det som vi hittat något alldeles speciellt. Inte bara gillade vi den stadiga konstruktionen och otroligt vackra designen – vi blev nästan kära i det vackra vintagetyget i skimrande grön färg.

Soffan är en vacker pjäs att ha stående hemma, samtidigt som den är mycket praktisk och fungerar riktigt bra som säng – ja så väl som en bäddsoffa kan. Men det är tyget som hjälper soffan ta hem priset som bäst bäddsoffa 2017.

Läs hela recensionen här

Du köper Bäst Bäddsoffa 2017: Howard Bäddsoffa hos Trendrum »

Mood bäddsoffa med divan

Mood Bäddsoffa framifrån.
Betyg: 4.9/5

Plakat för rekommenderad bäddsoffa 2018: MOOD Bäddsoffa.En extremt prisvärd bäddsoffa med vändbar divan och stor sovplats.
Köp soffan här

Howard Bäddsoffa

En bädsoffa i howard stil med grönt tyg mot vit bakgrund.
Betyg: 4.8/5

Plakat för bästa bäddsoffa 2017: Howard Bäddsoffa.Klassisk, vacker bäddsoffa i vintage stil med ett underbart vackert tyg. Rejäl konstruktion och mycket bekväm.
Köp soffan här

Tärnö Bäddsoffa

Bäddsoffa av modell Tärnö. Bild tagen framifrån mot en vit bakgrund.
Betyg: 4.5/5

Plakat för rekommenderad bäddsoffa 2017: Tärnö Bäddsoffa.En klassisk och rymlig bäddsoffa med divan, som är komfortabel så väl att sitta som att sova i. Slitstakt och vackert tyg.
Köp soffan här

Rochefort Bäddsoffa

Bäddsoffa modell Rochefort i mörkgrått tyg, framifrån mot vit bakgrund.
Betyg: 4.5/5

Plakat för rekommenderad bäddsoffa 2017: Rochefort Bäddsoffa.En frambäddad bäddsoffa i klassisk stil och valbar klädsel. Robust & extremt bekväm. Rymlig säng.
Köp soffan här

Modul-Bäddsoffa Urban

Bäddsoffan Urban i svart skinn, bäddad och fotad framifrån mot vit bakgrund
Betyg: 4.2/5

En generös & modern bäddsoffa i lyxigt svart skinn som du anpassar själv med moduler. Vi gillar det lyxiga. svarta lädret.
Köp soffan här

Alloway Bäddsoffa

Bäddsoffa modell Alloway i mörkgrått tyg, snett framifrån mot vit bakgrund.
Betyg: 4.0/5

Alloway Bäddsoffa är inte den dyraste eller lyxigaste bäddsoffan på marknaden. Däremot får du en bekväm och rejäl soffa för ett riktigt bra pris.
Köp soffan här