Gråa bäddsoffor

Närbild på valbart bomullstyg för bäddsoffor i färgen Grå.
Grå. Närbild på bomullstyg för bäddsoffor i färgen grå.

I denna kategori listar vi alla bäddsoffor som har tygfärg grå som vi någonsin har testat, recenserat eller listat här på baddsoffan.se. Sofforna i listan är antingen helt gråa eller delvis gråa. Titta över soffbilderna noga och klicka vidare till vår recension eller direkt till återförsäljaren för mer information om varje individuella gråa bäddsoffa i listan.

Bäddsoffan i listan kan även finnas med valbart tyg från återförsäljaren. Därför överensstämmer inte alltid miniatyrbilden i listan med tygfärgen grå. Du kan dock alltid välja grå färg på tyget när beställer bäddsoffan i butiken vi länkar till från recensionen.

Vilken grå bäddsoffa tycker du om bäst?

Mood bäddsoffa med divan

Mood Bäddsoffa framifrån.
Betyg: 4.9/5

Plakat för rekommenderad bäddsoffa 2018: MOOD Bäddsoffa.En extremt prisvärd bäddsoffa med vändbar divan och stor sovplats.
Köp soffan här

Tärnö Bäddsoffa

Bäddsoffa av modell Tärnö. Bild tagen framifrån mot en vit bakgrund.
Betyg: 4.5/5

Plakat för rekommenderad bäddsoffa 2017: Tärnö Bäddsoffa.En klassisk och rymlig bäddsoffa med divan, som är komfortabel så väl att sitta som att sova i. Slitstakt och vackert tyg.
Köp soffan här

Alloway Bäddsoffa

Bäddsoffa modell Alloway i mörkgrått tyg, snett framifrån mot vit bakgrund.
Betyg: 4.0/5

Alloway Bäddsoffa är inte den dyraste eller lyxigaste bäddsoffan på marknaden. Däremot får du en bekväm och rejäl soffa för ett riktigt bra pris.
Köp soffan här