Gröna bäddsoffor

Närbild på valbart bomullstyg för bäddsoffor i färgen Grön.
Grön. Närbild på bomullstyg för bäddsoffor i färgen grön.

I denna kategori listar vi alla bäddsoffor som har tygfärg grön som vi någonsin har testat, recenserat eller listat här på baddsoffan.se. Sofforna i listan är antingen helt gröna eller delvis gröna. Titta över soffbilderna noga och klicka vidare till vår recension eller direkt till återförsäljaren för mer information om varje individuella gröna bäddsoffa i listan.

Bäddsoffan i listan kan även finnas med valbart tyg från återförsäljaren. Därför överensstämmer inte alltid miniatyrbilden i listan med tygfärgen grön. Du kan dock alltid välja grön färg på tyget när beställer bäddsoffan i butiken vi länkar till från recensionen.

Vilken grön bäddsoffa tycker du om bäst?

Mood bäddsoffa med divan

Mood Bäddsoffa framifrån.
Betyg: 4.9/5

Plakat för rekommenderad bäddsoffa 2018: MOOD Bäddsoffa.En extremt prisvärd bäddsoffa med vändbar divan och stor sovplats.
Köp soffan här

Howard Bäddsoffa

En bädsoffa i howard stil med grönt tyg mot vit bakgrund.
Betyg: 4.8/5

Plakat för bästa bäddsoffa 2017: Howard Bäddsoffa.Klassisk, vacker bäddsoffa i vintage stil med ett underbart vackert tyg. Rejäl konstruktion och mycket bekväm.
Köp soffan här

Alloway Bäddsoffa

Bäddsoffa modell Alloway i mörkgrått tyg, snett framifrån mot vit bakgrund.
Betyg: 4.0/5

Alloway Bäddsoffa är inte den dyraste eller lyxigaste bäddsoffan på marknaden. Däremot får du en bekväm och rejäl soffa för ett riktigt bra pris.
Köp soffan här