Svarta bäddsoffor

Närbild på valbart bomullstyg för bäddsoffor i färgen Svart.
Svart. Närbild på bomullstyg för bäddsoffor i färgen svart.

I denna kategori listar vi alla bäddsoffor som har tygfärg svart som vi någonsin har testat, recenserat eller listat här på baddsoffan.se. Sofforna i listan är antingen helt svarta eller delvis svarta. Titta över soffbilderna noga och klicka vidare till vår recension eller direkt till återförsäljaren för mer information om varje individuella svarta bäddsoffa i listan.

Bäddsoffan i listan kan även finnas med valbart tyg från återförsäljaren. Därför överensstämmer inte alltid miniatyrbilden i listan med tygfärgen svart. Du kan dock alltid välja svart färg på tyget när beställer bäddsoffan i butiken vi länkar till från recensionen.

Vilken svart bäddsoffa tycker du om bäst?

Mood bäddsoffa med divan

Mood Bäddsoffa framifrån.
Betyg: 4.9/5

Plakat för rekommenderad bäddsoffa 2018: MOOD Bäddsoffa.En extremt prisvärd bäddsoffa med vändbar divan och stor sovplats.
Köp soffan här

Modul-Bäddsoffa Urban

Bäddsoffan Urban i svart skinn, bäddad och fotad framifrån mot vit bakgrund
Betyg: 4.2/5

En generös & modern bäddsoffa i lyxigt svart skinn som du anpassar själv med moduler. Vi gillar det lyxiga. svarta lädret.
Köp soffan här

Alloway Bäddsoffa

Bäddsoffa modell Alloway i mörkgrått tyg, snett framifrån mot vit bakgrund.
Betyg: 4.0/5

Alloway Bäddsoffa är inte den dyraste eller lyxigaste bäddsoffan på marknaden. Däremot får du en bekväm och rejäl soffa för ett riktigt bra pris.
Köp soffan här